Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Termékek Menü
Ön itt jár: > >

Hírek

2018. 10. 03. 08:00:00
Vakolatok új generációja Gyakran mondják, hogy a homlokzat az épület arca. Pedig a homlokzat nem csak az épületek esztétikai megjelenéséért felelős, hanem annak megfelelő védelmét is ellátja a különféle mechanikai és időjárási hatások ellen. A homlokzatképzésnek a leggyakoribb, legismertebb és legegyszerűbb módja a vakolás. A homlokzati vakolatok fejlesztése az utóbbi évtizedekben, de főként az elmúlt néhány évben rohamosan fejlődött.
2018. 07. 16. 15:00:00
Kell-e vakolni a hőszigetelés alá? Napjainkban egyre több szó esik a hőszigetelő rendszerek helyes kivitelezéséről, de viszonylag ritkán kerül szóba az alapfelületek kérdése. Talán éppen ezért van az, hogy - legyen szó akár új építésről, akár utólagos hőszigetelésről - újra és újra összecsapnak egymással az ellentétes vélemények: szükség van-e a hőszigetelő rendszerek alá a falazat teljes levakolására vagy sem.
2018. 07. 16. 15:43:04
SZÁRAZÉPÍTÉSZET, MEGOLDÁS AZ ELKÉPZELÉSEIHEZ

Legyen otthon a belső építészetben! Engedje szabadjára ötleteit és valósítsa meg azokat egyszerűen a cégünk által forgalmazott minőségi szárazépítészeti anyagokkal!